personal2

Locatie

Aan de rand van het mooie dorp Zeijen is onze kinderopvang gevestigd. We zitten in een landelijke omgeving waar het zeer vrij en rustig vertoeven is. De kinderopvang is aangepast aan de behoeften van kleine kinderen.  Zij hebben 2  aparte, heel rustige en stille slaapkamers met heerlijke bedjes. Er is een aparte verschoonruimte en er zijn ook twee kleine kinder wc'tjes. Vanuit iedere ruimte is er zicht op de tuin, die volgens de veiligheidseisen is omheind en aangelegd, zodat de kinderen nooit zonder toezicht zijn. 't Stalletje ligt aan het begin van een prachtig en veilig natuurgebied waar het heerlijk wandelen is, zodat de kinderen volop kunnen genieten van de mooie natuur.

StalletjebuitenBuitengroep

Wie zijn wij

 Groepsfoto

Karolina


 Mijn naam is Karolina

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Karels Universiteit in Praag, waar ik pedagogische wetenschappen heb gestudeerd met als hoofdrichting het opvoeden en onderwijzen van jonge kinderen.

Van 2003 tot 2014 ben ik werkzaamheden geweest bij diverse kinderdagverblijven. Ik heb verschillende cursussen gedaan zoals de Gordon methode, Reggio Emilia, Signalering kindermishandeling,  EHBO voor kinderen, BHV en de TINK-training (om vervolgens deze training te mogen geven binnen mijn eigen organisatie).

In augustus 2014 ben ik begonnen als gastouder en in juli 2015 heb ik het gastouderschap omgezet in kleinschalige kinderopvang ´t Stalletje. 

Samen met mijn man heb ik 2 kinderen. Ons woonhuis staat naast de kinderopvanglocatie.

Ik wil de kinderen die bij 't Stalletje spelen, een fijne en veilige leefomgeving bieden.

 

 

 

Mijn naam is Kiona Kiona

In 2014 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogische medewerker. Tijdens de opleiding heb ik al verschillende stage-/werkervaringen op kunnen doen door bij verschillende organisaties mee te draaien. 
In 2013 ben ik begonnen met het werken in de kinderopvang. Sinds mei 2016 werk ik bij kinderopvang 't Stalletje. In de loop der jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd over kinderopvang.  
Ik woon samen in Yde. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden, ik houd van vanwandelen en hardlopen.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij 't Stalletje

 

 

 

 

FleurMijn naam is Fleur

Na de Havo heb ik enkele jaren later het diploma van Sociaal Pedagogisch Werker behaald. Ik ben moeder geworden en heb ik vanuit stage als ook vanuit werk diverse ervaringen in de zorg voor het jonge kind. Ook heb ik gewerkt in de zorg voor verstandelijk gehandicapte kinderen en volwassenen.

Ik heb een opleiding tot yogadocent gevolgd en geef een paar lessen in de week aan volwassenen. Daarnaast ben ik  gespecialiseerd in het geven van kinderyoga. hieronder kan ik eens wat kinderyoga op 't Stalletje doen :-). 

Ik hou van de natuur en buiten zijn en daarom enthousiast van de locatie van 't Stalletje.  Heerlijk buiten spelenderwijs opgroeien in een mooi natuurgebied en elke dag een vers groentesoepje nuttigen, daar wordt een soort toch blij en gezond van! Graag zet ik mij hier voor de kinderen in en hoop een leuke en speelse tijd te hebben met elkaar.

Ik woon met mijn man en drie kinderen. In mijn vrije tijd speel ik piano, gitaar, fluit en ik zing graag.

 

 

 

ShoshanaMijn naam is Shoshana

 

Ik werk al een paar jaar met veel plezier bij het 't Stalletje. In juli 2010 heb ik mijn MBO-opleiding Sociaal Agogisch Werker afgerond. Ik heb ervaring bij verschillende opvangen, zowel BSO als KDV. Ik woon samen met mijn vriend in Assen en we hebben twee zoons. We proberen thuis zo veel mogelijk duurzaam te leven. We hebben zelf een moestuin en kruidentuin. Omdat we niet vrij wonen, houden we het thuis bij het hebben van twee katten. In mijn vrije tijd zijn we veel buiten en houd ik van koken en kleding upcyclen.

 

                                                       Graag tot ziens bij 't Staletje!


 

 

 

Harmien                                                     
Mijn naam is Harmien

Samen met mijn man en onze twee zonen woon ik vlak bij Bakkeveen en het is tot nu toe elke keer weer genieten als ik door drie provinciën naar Zeijen mag rijden.
In mijn vrije tijd wandel ik dan ook graag door de natuur, ben ik vaak op zoek naar kruiden en natuurlijke materialen om mee te decoreren. Zo probeer ik mijn kennis, die ik heb opgedaan over kruiden, een beetje bij te houden. Ook houd ik van verschillende stijlen muziek en zing ik bij Popkoor Leek.
Na het gerealiseerd van mijn diploma ben ik vele jaren inspanningen binnen de Kinderopvang. Vooral het jonge kind is een prachtige doelgroep om mee te werken. 
Ik hoop door mijn kennis van de natuur en mijn ervaring als pedagogische medewerker, een bijdrage te kunnen leveren aan deze mooie, landelijk gelegen kinderopvang.


                             
                                             Graag tot ziens bij ´t StalletjeMijn naam is Fleur

Ik kom van het prachtige eiland Ameland. Doordeweeks woon ik in de Punt en in de weekenden ga ik terug naar mijn ouders en zussen op Ameland, waar ik dan weer een beetje vakantiegevoel krijg! De zee, het strand al het andere mooie wat er te vinden is op het eiland geeft mij elk weekend dat kleine vakantiegoevoel, maar toch ook weer het fijn gevoel van thuiskomen. 
Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn familie en vrienden. Daarnaast hou ik van wandelen en skeeler ik veel.
In juli 2021 heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker niveu 4 afgerond en mijn stage gelopen bij 't Stalletje. Gelukkig hield het hier voor mij niet op! Ik mocht blijven werken op 't Stalletje, vanaf april 2021 ben ik het team versterken. 

Tijdens mijn opleiding heb ik veel stage gelopen op verschillende kinderdagverblijven en een BSO; hier heb ik veel ervaring op kunnen doen. 
Ook heb ik tijdens opleiding het certificaat Kinder - EHBO kunnen behaald. 

Graag tot ziens bij 't Staletje!


IMG 20210309 WA0010