personal2

Locatie

Aan de rand van het mooie dorp Zeijen is onze kinderopvang gevestigd. We zitten in een landelijke omgeving waar het zeer vrij en rustig vertoeven is. De kinderopvang is aangepast aan de behoeften van kleine kinderen.  Zij hebben 2  aparte, heel rustige en stille slaapkamers met heerlijke bedjes. Er is een aparte verschoonruimte en er zijn ook twee kleine kinder wc'tjes. Vanuit iedere ruimte is er zicht op de tuin, die volgens de veiligheidseisen is omheind en aangelegd, zodat de kinderen nooit zonder toezicht zijn. 't Stalletje ligt aan het begin van een prachtig en veilig natuurgebied waar het heerlijk wandelen is, zodat de kinderen volop kunnen genieten van de mooie natuur.

StalletjebuitenBuitengroep

Wie zijn wij

 Groepfoto

Karolina


 Mijn naam is Karolina

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Karels Universiteit in Praag, waar ik pedagogische wetenschappen heb gestudeerd met als hoofdrichting het opvoeden en onderwijzen van jonge kinderen.

Van 2003 tot 2014 ben ik werkzaam geweest bij diverse kinderdagverblijven, waardoor ik veel ervaring heb opgebouwd. Ik heb deelgenomen aan verschillende cursussen zoals de Gordon-methode, Reggio Emilia, Signalering kindermishandeling; EHBO voor kinderen en de TINK-training (om vervolgens deze training te mogen geven binnen mijn eigen organisatie).

In augustus 2014 ben ik begonnen als gastouder en in juli 2015 heb ik het gastouderschap ontvangen in kleinschalige kinderopvang ´t Stalletje. 

Samen met mijn man heb ik 2 kinderen: Sophie (11 jaar) en Adam (8 jaar). Ons woonhuis grenst aan de kinderopvang-ruimtes van 't Stalletje.

Ik streef ernaar de kinderen die bij 't Stalletje komen spelen, een fijne en veilige leefomgeving te bieden.

 

 

 

Mijn naam is Kiona Kiona

In 2014 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogische medewerker. Tijdens de opleiding heb ik al veel werkervaring opgedaan door het lopen van verschillende soorten podia.
In 2013 ben ik begonnen met het werken in de kinderopvang. Sinds mei 2016 werk ik bij kinderopvang 't Stalletje. Ik ben in het bezit van het certificaat kinder-EHBO en ik heb de TINK-training gevolgd en behaald.
Ik woon samen in Yde. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig aan het wandelen en hardlopen. Verder zit ik in het sportbestuur van ons dorp.

 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij 't Stalletje

 

 

 

 

FleurMijn naam is Fleur

Na de Havo heb ik enkele jaren later het diploma van Sociaal Pedagogisch Werker behaald, ben ik moeder geworden en heb ik vanuit het podium vanuit werk, diverse ervaringen opgedaan in de zorg voor jonge kinderen in de zorg voor verstandelijk gehandicapte kinderen en volwassenen.

Op dit moment volg ik een opleiding tot yogadocent en geef een paar lessen in de week aan volwassenen. Ik ben ook gespecialiseerd in het geven van kinderyoga maar geef daar les in. Wellicht kan ik eens wat kinderyoga op 't Stalletje doen :-). 

Ik hou van de natuur en buiten zijn en werd daarom enthousiast van de locatie van 't Stalletje. Heerlijk buiten spelenderwijs opgroeien in een mooi natuurgebied en iedere dag een vers groentesoepje nuttigen, daar wordt een kind toch blij en gezond van! Graag zet ik mij hier voor de kinderen in en hoop een leuke en speelse tijd te hebben met elkaar.

Ik woon met mijn man en drie kinderen: Ronja, Jolan en Isis in Rolde. In mijn vrije tijd speel ik oa piano, gitaar, fluit en ik zing graag.

 

 

 

ShoshanaMijn naam is Shoshana!

 

In juli 2010 heb ik mijn MBO-opleiding Sociaal Agogisch Werker afgerond. Ik heb ervaring opgedaan bij verschillende opvangen, zowel BSO als KDV. Ik woon samen met mijn vriend in Assen en we hebben twee zoons. We proberen thuis zo veel mogelijk duurzaam te leven. We hebben zelf een moestuin en kruidentuin. Omdat we niet vrij wonen, houden we het thuis bij het hebben van twee katten. In mijn vrije tijd zijn we veel buiten en houd ik van koken en kleding upcyclen.

 

                                                       Graag tot ziens bij 't Stalletje!


 

 

 

Harmien                                                     
Mijn naam is Harmien!

Samen met mijn man en onze twee zonen woon ik vlak bij Bakkeveen en het is tot nu toe iedere keer weer genieten als ik door drie noordelijke provincies naar Zeijen mag rijden.
In mijn vrije tijd wandel ik dan ook graag door de natuur, vaak opzoek naar kruiden en natuurlijke materialen om mee te decoreren. Zo probeer ik mijn kennis, die ik opgedaan heb over kruiden, een beetje bij te houden.Ook houd ik van verschillende stijlen muziek en zing ik wekelijks bij Popkoor Leek.
Na het behalen van mijn diploma ben ik vele jaren werkzaam geweest binnen de Kinderopvang. Vooral het jonge kind is een prachtige doelgroep om mee te werken.Ik hoop door kennis van natuur en mijn ervaring als pedagogische medewerker, een bijdrage tu kunnen leveren aan deze mooie, landelijk gelegen kinderopvang.

                             
                                             Graag tot ziens bij ´t StalletjeMijn naam is Fleur!

Ik ben 20 jaar oud en ik kom van het prachtige eiland Ameland. Doordeweeks woon ik in de Punt en in de weekenden ga ik terug naar mijn ouders en zussen op Ameland, waar ik dan steeds weer een beetje vakantiegevoel krijg!
Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn familie en vrienden. Daarnaast hou ik van wandelen en skeeler ik veel.
In augustus 2020 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveu 3 behaald.Op dit moment ben ik bezig met de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4, die ik voor de zomer van 2021 hoop af te ronden. Voordat ik in september 2019 bij 't Stalletje kwam had ik stage gelopen bij verschillende kinderdagverblijven en buitensschools opvang. Nu loop ik stage bij 't Stalletje en werk af en toe als invalkracht op de groep als het nodig is.
Ik ben er heel blij mee dat ik vanaf april het team helemaal mag gaan versterken en bij 't Stalletje kan blijven werken. Ik heb er enorm veel zin in!

Ik hoop jullie binnenkort te kunnen verwelkomen bij kinderopvang 't Stalletje!


IMG 20210309 WA0010