personal2

Vacature pedagogisch medewerker

Vanwege het vertrek van één van onze collega’s, zoekt Kinderopvang 't Stalletje in Zeijen een:

Pedagogisch medewerker (per november/december 2022)

Wie zijn wij?
Kinderopvang ’t Stalletje biedt kleinschalige, duurzame kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan de natuur en het milieu. Er wordt bij ’t Stalletje veel buiten gespeeld. ’t Stalletje staat voor duurzaamheid en wil kinderen leren respect te hebben voor mens, dier en de natuur. Wij hebben verschillende dieren en een eigen moestuin die samen met de kinderen onderhouden worden. Doel van de functie Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in een huiselijke en veilige omgeving. Je komt te werken op een kleine kindergroep en er is een persoonlijke en gemoedelijke sfeer binnen het team. Het team is klein, het bestaat uit totaal 5 personen. Wij hebben 1 verticale groep waar maximaal 16 kinderen per dag opgevangen kunnen worden. Vanwege de kleinschaligheid kun je het je snel eigen maken op de groep. Ook kun je al snel een band opbouwen op de groep met de kinderen en de ouders/verzorgers. Over het algemeen werk je op vaste dagen in de week. Dit geeft voor zowel het personeel als de ouders stabiliteit en vastigheid.

Jouw werkzaamheden:
Je creëert een veilige omgeving waar kinderen zich thuis voelen. Je begeleidt en verzorgt kinderen op een pedagogisch verantwoorde wijze.
Je hebt oog voor de ontwikkeling van de kinderen. Verder informeer en overleg je met ouders/verzorgers en collega’s over de ontwikkeling van de kinderen.
Je onderhoudt de moestuin en verzorgt de dieren van 't Stalletje. Kwalificaties en vaardigheden 
Je hebteen relevante afgeronde opleiding (kindgerelateerde opleiding) 
Je hebt een EHBO-diploma voor kinderen 
Je beschikt over taalniveau 3F
 Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel 
Je bent enthousiast, creatief en hebt een goede inzet 
Je bent flexibel ingesteld (je staat open om bij ziekte of calamiteiten in te vallen)

Arbeidsvoorwaarden:
Bij indiensttreding bieden wij je een contract aan voor ± minimaal 20 uur en maximaal 30 uur per week.
In overleg is er veel mogelijk. In de bouwvakantie ben je standaard 3 weken vrij. De dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw ben je ook vrij. Andere vakantie-aanvragen gaan altijd in goed overleg bij ’t Stalletje.
Salariëring conform CAO-Kinderopvang

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? En lijkt het je leuk om bij onze kinderopvang te werken waarbij het buitenleven centraal staat? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karolina Bomhof, eigenaar, telefoon 06-25294858.
Solliciteren kan tot 5 oktober 2022 naar: Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Per post: Kinderopvang 't Stalletje, Esstraat 9, 9491 AP Zeijen, t.a.v. mevrouw K. Bomhof

Kinderopvang ´t Stalletje in nieuw pand!

TuinfeestNa een jaar bouwen aan een nieuw onderkomen heet kinderopvang ´t Stalletje haar kinderen nu welkom in de nieuwe opvang. Naast de verbouwing heeft er ook een uitbreiding plaatsgevonden van 10 naar 16 kindplaaten.
Zaaterdag 22 juni jl. was de opening van het nieuwe onderkomen en de buiten-speeltuin. De opening werd gecombineerd met het jaarlijkse zomerfeest voor alle ouders van ´t Stalletje. Alles was prachtig versierd en er werd een walnoten-boom geplant in de buiten-speeltuin.

Voortgang nieuwbouw ´t Stalletje

Voortgang nieuwbouw ´t Stalletje We zijn nu 4 maanden bezig met het bouwen van ons nieuwe Stalletje en het wordt prachtig!

Modderdag 2018!

Modderdag 2018! Er was van alles te beleven; van een waterglijbaan met een modderplas als finish,tot moddertaartjes maken die mooi versierd werden met bloemen.
In de zandbak lag de' hoofd-modderpoel' waar sommige kinderen als echte varkentjes in konden rolledollen.